ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ AGROTECH SA

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Η Agrotech S.A. – John Deere Greece κορυφαία εταιρία εμπορίας γεωργικών μηχανημάτων στην Ελλάδα και την Κύπρο ανήκει στον όμιλο AGROGROUP ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ-ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ. Η Agrotech S.A. ξεκίνησε την συνεργασία της με την John Deere το 2012. Από τότε μέχρι και σήμερα φροντίζει για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της με το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό που διαθέτει. Τα νέα μέλη της θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συνεργαστούν με το δίκτυο αντιπροσώπων της σε όλη την Ελλάδα καθώς και με τους συνεργάτες της στο εξωτερικό, με συνεχείς ενημερώσεις και αξιολογήσεις. Η εταιρία, καταρτίζει τους ανθρώπους της με τις απαραίτητες γνώσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Στόχος είναι οι άνθρωποί της Agrotech S.A. να εργάζονται σε ένα φιλικό περιβάλλον με προοπτικές ανάπτυξης που τους επιτρέπει να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια και να δημιουργήσουν την καριέρα που πάντα επιθυμούσαν.

 

Η εταιρία μας παρουσιάζει ευαισθησία στους φοιτητές και αναζητά ταλαντούχους νέους να πλαισιώσουν την έμπειρη ομάδα μας στη διάρκεια της πρακτικής τους άσκησης. Η Agrotech S.A. σε συνεργασία με όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας είναι έτοιμη να προσφέρει την πολύχρονη εμπειρία της στα νέα μέλη της ομάδας μέσα από μια σειρά θεωρητικών και πρακτικών προγραμμάτων εκπαίδευσης. Έτσι οι νέοι μπορούν τώρα να σχεδιάσουν το μέλλον που ονειρεύονται μαζί μας και να  κερδίσουν την ευκαιρία μιας μόνιμης συνεργασίας σε ένα από τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Ορεστιάδας, Κύπρου. Η Agrotech S.A. – John Deere Greece καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους φοιτητές από τμήματα  Μηχανικών Η/Υ, Μηχανικών Πληροφορικής, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Επιστήμης Υπολογιστών , Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, Πληροφορικής ή οποιαδήποτε παρεμφερή ειδικότητα με σκοπό την ολοκλήρωση της πρακτικής τους άσκησης στην εταιρεία.

 

Agrotech S.A.

Bozatzidis-Mitsiolidis S.A.     

8th km Thessaloniki-Athens       

57400 Sindos, GREECE

Phone: +3(0)2310-795018  int. 410                         

Fax:     +3(0)2310-569818                  

E-mail: kalogianni@agrotechniki.gr [kalogianni@agrotechniki.gr" title="URL: mailto:kalogianni@agrotechniki.gr" target="_blank">mailto:kalogianni@agrotechniki.gr]

Link:    www.agrogroup.gr [http://www.agrogroup.gr/]

           www.johndeeredistributor.gr [http://www.johndeeredistributor.gr/]

Δημοσίευση:

Τετ 28 Φεβ 2018 - 09:09:39

Συνδεόμενα Αρχεία:

Συγγραφέας:

ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ