ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Η TÜV AUSTRIA Hellas μας έστειλε την ακόλουθη ανακοίνωση για πρακτική άσκηση:


Αξιότιμη κυρία/κύριε,

 

Θα θέλαμε ως εταιρεία να εκδηλώσουμε το ενδιαφέρον μας, για παιδιά που επιθυμούν να απασχοληθούν στο φορέα μας για την 6μηνη πρακτική τους άσκηση, στο κλάδο της Πληροφορικής.

Η TÜV AUSTRIA Hellas είναι ένας ανεξάρτητος οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ελέγχου, επιθεώρησης και πιστοποίησης για την ασφάλεια, την ποιότητα, το περιβάλλον και τη διαχείριση πόρων. Ο Οργανισμός μας δραστηριοποιείται στην ευρύτερη λεκάνη των χωρών της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και Μέσης Ανατολής με θυγατρικές εταιρείες, παραρτήματα και αντιπροσώπους.

Θα ήταν χαρά μας να συνεργαστούμε με παιδιά από το ΤΕΙ που έχουν όρεξη για δουλειά και θέληση για προσκόμιση επαγγελματικών εμπειριών.

 

Τα στοιχεία επικοινωνία με την εταιρεία μας είναι:

 

Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού κα Κωτσάκη Βασιλική, vaso.kotsaki@tuv.at [vaso.kotsaki@tuv.at" title="URL: mailto:vaso.kotsaki@tuv.at" target="_blank">mailto:vaso.kotsaki@tuv.at]

 

Υπεύθυνη Επικοινωνίας για θέματα Πρακτικής, η γράφουσα, Αλεξάνδρα Νάση  Alexandra.nasi@tuv.at [Alexandra.nasi@tuv.at" title="URL: mailto:Alexandra.nasi@tuv.at" target="_blank">mailto:Alexandra.nasi@tuv.at]

 

Τηλέφωνο : 2105220920 [tel:(210) 522-0920]

 

http://www.tuvaustriahellas.gr [http://www.tuvaustriahellas.gr/]

 

 

Μπορείτε να επικοινωνείτε είτε με τη κα Κωτσάκη είτε με εμένα, προκειμένου να υπάρξει συντονισμός στη διαδικασία πρόσληψης φοιτητή για πρακτική άσκηση.

  

 

Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

 

Με εκτίμηση,

 

Αλεξάνδρα Νάση


Δημοσίευση:

Τρ 29 Αυγ 2017 - 16:15:44

Συνδεόμενα Αρχεία:

Συγγραφέας:

ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ